KONFALÄSNING 2018/19

Varmt välkommen till gemensam konfaläsning på Björkö tillsammans med Svenska kyrkan och Equmeniakyrkan! (tidigare Missionskyrkan)
Konfirmationshögtid söndag 26 maj 2019
i Equmeniakyrkan.

Du är välkommen till gemensam konfirmationsläsning på Björkö med Svenska kyrkan och Equmeniakyrkan (tidigare Missionskyrkan). Vi har tidigt en lära-känna-dag på hösten samt en spännande reseupplevelse i Europa under vårterminen. Konfirmationshögtiden blir söndag 26 maj 2019 i Equmeniakyrkan. Ytterligare information och första träffen är torsdag 13/9 kl.19:00 i Skutan, Equmeniakyrkan. Både föräldrar och blivande konfirmander är välkomna!

Gruppen samlas därefter varannan torsdagskväll med start 27 september kl.19. Du är välkommen att anmäla dig via mail innan informationsträffen, det är även möjligt att anmäla sig på informationsträffen. Vi kommer både att delta och medverka i gudstjänster i öns båda kyrkor samt ett par ungdomssamlingar i kommunen och studiebesök. HÄR kan du ladda ner vårt välkomstbrev med info.

Tveka inte att kontakta oss om du/ni har några frågor!
/ Bengt Ingahammar och Emma Rudäng

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Bengt Ingahammar (vik. kyrkoherde)

Svenska kyrkan