BMF

Våra Webb-Gudstjänster finns på YouTube. Sök på "Equmeniakyrkan Bohus-Björkö", eller klicka HÄR för att komma direkt dit.

Inspelade gudstjänster
Här kan du ta del av tidigare inspelade predikningar från ordinarie gudstjänster i Equmeniakyrkan Bohus-Björkö. Klicka på märket intill för att komma till sidan.

Vi är tacksamma för karantänkollekt och månadsoffer
till församlingens plusgiro: 439 67 07-4

Följande mötesplatser i Skutan är inställda tills vidare: Dagledigträffar samt seniorgymnastiken.

Tveka inte att höra av dig till Emma Rudäng om du har frågor, känner oro eller vill prata: tel 0722-521333 eller e-post emma.rudang@gmail.com

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Råden från Folkhälsomyndigheten och Equmeniakyrkan nationellt  uppdateras hela tiden och läget kan komma att ändras. För mer information se krisinformation.se. Risken för spridning av Covid-19 är fortsatt hög, så vi uppmanar alla med symptom på förkylning, feber eller luftvägsinfektion, även lindriga, att hålla sig hemma och avstå att närvara vid samlingar.