Prislista 2022

Eget rum för en person350:- / natt
Tillägg för sänglinne150:- / dygn
Övernattning, golvplats60:- / dygn
Kajutan” minilägenhet med en sängplats, bäddsoffa (2 pers), pentry samt egen toalettFrån 600:- / dygn
Vid önskemål: Städning (skutan städar rummet efter uthyrningen)200:- / rum
Prislista 2022

LÄGER / KURS / FEST LOKALEN (max 120 pers):
OBS bäddpriser enligt prislista ovan tillkommer

T.o.m 20 pers, ett dygn1000:-
Resterande dygn500:-
Fler än 20 personer50:- / person
Läger/kurs/festlokal

Övrig information

Personal finns tillgänglig i lokalerna under sommaren, mitten av juni till mitten av augusti, säkrast mellan kl. 10.00-14.00. Övriga tider under året öppnas/utlämnas nycklar efter överenskommelse. Bokningsförfrågan kan även göras via sms och e-post (nummer och e-post enl. ovan).

Observera att vandrarhemmet ligger i anslutning till kyrkan, där gudstjänst firas söndagar 10.00 under sommartid och kl. 11.00 vintertid med efterföljande kyrkkaffe i Skutan. Kök och samlingssal bör därför vara tillgängliga för kyrkan en timma före gudstjänst. Andra aktiviteter kan förekomma i lokalerna under veckorna.

Sovrum med gemensamma duschar och WC ligger i övervåningen. Vandrarhemsgäster städar sina respektive rum. Läger eller större grupper städar över- och undervåning i Skutan. Städskrubb finns i entrén. Skutan kan erbjuda städning av sovrummen till en kostnad av 200:- per rum.

Diska och plocka undan i köket. Lämna ej mat i kylskåp eller frys. Använd kärlen för källsortering. Soptunnor finns vid parkeringsplatsen.

Rummen disponeras till kl. 11.00 på avresedagen. Nycklar läggs i brevlådan i entrén nära städskrubben.

Betalning vid ankomst om inte annat överenskommits och i första hand med kort eller via Swish. Godkända kreditkort är Visa, Eurocard/Mastercard. Betalning kan även ske via plusgiro innan ankomst. Vänligen visa då upp betalningsbekräftelse/kontoutdrag vid ankomst. Avbokning skall meddelas senast 3 dagar före bokad ankomst.

Vänligen respektera att Skutangården är ett rök- och alkoholfritt område. Husdjur ej tillåtna.

TELEFON BOKNING: 0700 544 644
E-post  skutan@equmeniakyrkanbjorko.se